Una gran cadena humana reclama la independència de Catalunya al Mundial de natació

Natacio-Cadena-FinalLa cadena humana convocada pel col·lectiu La Natació Catalana per la Independència, la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha aconseguit reunir més de mig miler de persones a la zona de Montjuïc on s’estan disputant algunes de les proves del Mundial de natació. Uns minuts abans de les 8 del vespre ja hi havia més de 500 persones formant una gran cadena humana de més de 700 metres de llargada entre les piscines Bernat Picornell i l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Amb crits d’”Independència!” i altres reivindicacions a favor de l’estat propi, aquest mig miler de persones ha demostrat al públic local i estranger que el món de la natació no és aliè al procés que viu Catalunya i que dóna suport al desig popular de ser un estat independent. Després de mitja hora, la cadena s’ha convertit en una marxa popular, que s’ha desplaçat a l’interior del village del Mundial i a l’anella olímpica, on han seguit els crits independentistes.

La d’avui ha estat una nova reivindicació del col·lectiu La Natació Catalana per la Independència que, amb el suport de l’ANC i la Plataforma ProSeleccions, continuem creixent dia a dia i ja comptem amb gairebé 800 adherits. Després de l’acte de presentació del passat 18 de juliol a l’INEFC, durant aquesta setmana hem participat a l’espai que el Consell Català de l’Esport té al village, on hem aprofitat per difondre els nostres objectius i vendre estelades i material relacionat amb la natació.

El col·lectiu seguirà treballant fins el dia de la independència de Catalunya. Per això, animem els aficionats catalans que vagin a les competicions a que ho facin amb estelades per reivindicar que al proper Mundial, el de Kazan 2015, els esportistes catalans puguin competir sota la bandera pròpia.

Podeu trobar més informació sobre el Col·lectiu, el manifest i la llista d’adhesions a https://natacioindependencia.wordpress.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s